Legaal « Home
Privacybeleid

Verzamelen en gebruik van informatie

pm4all houdt geen persoonlijke informatie bij over personen die deze website bezoeken, behalve wanneer u vrijwillig hebt gekozen om ons uw persoonlijke gegevens via e-mail of via een verzoek tot informatie of prijsofferte te overhandigen.

In het laatste geval wordt de persoonlijke informatie, die u ons overhandigt, uitsluitend door pm4all gebruikt om u op de hoogte te stellen van onze huidige en toekomstige producten en services. Dit bevat onder meer e-mailing en briefwisseling over evenementen en nieuwe diensten, nieuwsbrieven en andere promotionele informatie waar wij denken dat u in bent geïnteresseerd.

pm4all zal uw persoonlijke gegevens niet doorgeven aan andere organisaties en/of personen, tenzij dit met uw uitdrukkelijke toestemming is. pm4all stuurt alleen cookies vanuit deze website om persoonlijke instellingen (zoals taalkeuze) bij te houden en controleert IP adressen van bezoekers alleen om te beoordelen welke van onze pagina's het populairst zijn. Deze IP adressen zijn niet gekoppeld aan enige pesoonlijke gegevens, zodat de bezoekers van onze website anoniem blijven.

Koppelingen naar websites van derden

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van of niet worden gecontroleerd door pm4all.
Wees u ervan bewust dat wij, pm4all, geenszins verantwoordelijk zijn voor de privacy praktijken van deze andere websites.

Wij raden u aan zorgvuldig te zijn wanneer u deze website verlaat en dat u de privacy verklaringen van elke andere website, die persoonlijke informatie verzamelt, naleest.

Deze verklaring betreffende privacy geldt alleen voor informatie verzameld op deze website.

Wijzigingen aan dit privacybeleid

Als pm4all besluit om dit privacybeleid te wijzigen, zullen wij deze aanpassingen aanbrengen aan dit privacybeleid, op deze pagina, en op andere plaatsen die wij wenselijk achten, zodat u op de hoogte bent van welke informatie wij verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden, indien die er zijn, wij deze onthullen.

pm4all behoudt zich het recht om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, gelieve het regelmatig te controleren.

Persoonljke informatie

U hebt het recht te weten welke persoonlijke informatie pm4all over u bijhoudt. U hebt eveneens het recht om uw gegevens te laten corrigeren of verwijderen. Gelieve al uw verzoeken en/of vragen over onze beleid voor gegevensbescherming te richten naar onze maatschappelijke zetel:

pm4all bvba
Achterstraat 6
9420 ERPE-MERE
België

U hebt alsook de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar info@pm4all.be, ons te telefoneren op het nummer +32 (0)53 417113, +32 (0)473 705907 of +32 (0)476 902733 of om ons te contacteren d.m.v. ons contactformulier.
U ontvangt zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen, een reactie.