Over ons « Home
Onze kwaliteit

Qfor gecertificeerde organisatie

pm4all behaalde in 2012 voor de tweede keer op rij een Qfor erkenning voor klantentevredenheid van de kwaliteit van de opleidingen. Na een onafhankelijke audit behaalde pm4all een uitzonderlijke hoge klantentevredenheidsscore van 96%. Deze erkenning is geldig voor 3 jaar.

Wanneer een organisatie het Qfor label voor klantentevredenheid krijgt, betekent dit dat ze met positief resultaat werd doorgelicht op het vlak van de klantenperceptie:
Ten minste 80% van de klanten moet over het algemeen tevreden tot zeer tevreden zijn
Alle klanten moeten minstens 80% tevreden tot zeer tevreden zijn over de beoordeelde aspecten

De verschillende aspecten die werden geëvalueerd, zijn: de planning, de uitvoering, het projectmanagement, de rapportering en de ingezette resources, de trainers/consultants, de opvolging, het klantenmanagement, de administratieve omkadering, infrastructuur en accommodatie en de prijs-kwaliteit.

Aan de hand van het onderzoek kon de auditor afleiden dat onze klanten tevreden tot zeer tevreden waren over de diensten die door pm4all werden verleend. De volgende resultaten (max. score van 5) werden bereikt:

ScoresNvt12345Gemiddelde
Algemene indruk----574,58/5
Voortraject----1024,17/5
Uitvoering---1384,58/5
Projectmanagement---11014,00/5
Rapportering & tools----664,50/5
Consultants--1-384,50/5
Natraject----12-4,00/5
Relatiemanagement4---534,38/5
Administratie & logistiek1--1734,18/5
Prijs-kwaliteitverhouding----844,33/5

Hier kan u ons Qfor certificaat vinden en het volledig auditrapport nalezen.

Voor onze klanten biedt het feit dat pm4all nu het Qfor label draagt nog een belangrijk extra voordeel.
Zo kunt u voor opleidingen een beroep doen op de KMO-portefeuille, ook wel de elektronische ondernemerschapsportefeuille van de Vlaamse Overheid genoemd, en opleidingscheques voor werknemers.
Concreet: uw opleidingsuitgaven worden tot 50% gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid.

Lees meer over de kenmerken en voordelen van Qfor op de site van Management Information (*).

Agile PM™, PSM™, PMI®, PRINCE2®, MSP®, MoP® en P3O® geaccrediteerde trainingsorganisatie en trainers

pm4all is betreffende Agile PM™, PRINCE2®, MSP®, MoP® en P3O® training een affiliate van Lagant Management Consultants (*), een geaccrediteerd trainingsinstituut (ATO) voor Agile PM™, PRINCE2®, MSP®, MoP® en P3O®, en als zodanig erkend door de APM Group Limited (APMG) (*) om zowel geaccrediteerde trainingen aan te bieden als het organizeren en afnemen van de officiële Agile PM™, PRINCE2®, MSP®, MoP® en P3O® examens.

De APMG accrediteren opleidingsinstituten die geaccrediteerde trainers in dienst hebben, om er zeker van te zijn dat de interne processen van de organisatie voldoen aan de kwaliteitsstandaarden die worden gesteld aan organisaties die trainingen verzorgen. Al het cursusmateriaal dat deelnemers en trainers ontvangen worden beoordeeld om te borgen dat deze zowel aan de eindtermen (de syllabus) als aan de APMG standaarden voldoen.

De APMG beoordelen elke individuele trainer door een trainingssessie bij te wonen, zowel om de trainingsvaardigheid te beoordelen als ook om vast te stellen of ze de betreffende standaard of methodiek volledig beheersen en de vertaling naar de praktijk kunnen maken. Elke drie jaar worden de geaccrediteerde trainingsorganisaties en de trainers opnieuw beoordeeld, en op willekeurige momenten worden er ter plekke controles (spot checks) uitgevoerd.

Lees meer over de kenmerken en voordelen van accreditatie van trainingen (*) en het beoordelingsproces (*) op APMG's site (*).

(*) Alle links en omleidingen naar andere websites worden geopend in een nieuw venster.