Over ons « Home
Onze partners

Business partners

Profiteer van samen te werken om zo complementaire diensten te leveren, onder beider naam en door elkaar op de markt gebracht, voor een onderling overeengekomen voordeel. Bijvoorbeeld links voor webverkeer, software, boeken, tools, downloads, training of consultancy die elkaars product- of dienstenaanbod kunnen verbeteren. Business partners profiteren van voortdurende professionele ondersteuning van pm4all.


APM Group Limited (*) is een van de toonaangevende instellingen voor accreditatie, certificatie en het afnemen van examens.
pm4all is betreffende PRINCE2®, MSP® en P3O® door de APM Group Limited erkend om zowel geaccrediteerde trainingen aan te bieden als het organizeren en afnemen van de officiële PRINCE2®, MSP® en P3O® examens.PMI BeLux Chapter (*) is de Belgische en Luxemburgse Chapter van het Global Project Management Institute en is een a brede en actieve community van project- en programmamanagement professionals in België en Luxemburg.
pm4all is een logo sponsor van PMI BeLux Chapter.

Lagant Management Consultants (*) is een in Nederland gevestigd PRINCE2®, MSP® en P3O® geaccrediteerd trainingsinstituut (ATO).
pm4all is betreffende PRINCE2®, MSP® en P3O® training een affiliate van Lagant Management Consultants en als zodanig erkend om geaccrediteerde trainingen aan te bieden en het organizeren van de officiële PRINCE2®, MSP® en P3O® examens.
pm4all is eveneens een partner van Lagant Management Consultants betreffende PRINCE2®, MSP® en P3O® open inschrijving training.


ictjob.be (*) is een specifieke jobsite voor de IT arbeidsmarkt in België. ictjob.be biedt u een brede waaier aan IT-vacatures aan. Hebt u specifieke “Development” skills? Bent u eerder “Systems” geörienteerd? Of bent U een “Business Application” specialist? Dan heeft ictjob.be zeker een job voor jou! ictjob.be heeft een uniek systeem geïmplementeerd die gebaseerd is op de beschikbaarheid van de informatici. Dankzij dit systeem mag de kandidaat aanduiden wanneer hij beschikbaar is en wanneer recruiters hem mogen contacteren. De kandidaat wordt hierdoor niet permanent gestoord door eventuele “agressieve” recruiters.
pm4all is een partner van ictjob.be betreffende het verbeteren van elkaars product- of dienstenaanbod.PROJECT in a box (*) zijn werelds belangrijkste leverancier van op methodologie gebaseerde Project en Programme Support offices. Hun gratis Community Edition software is een perfecte aanvulling op PRINCE2®, inclusief de volledige structuur van de methodologie, alle procesdiagrammen, sjablonen en configuration management hulpmiddelen, om u te helpen uw projecten snel en effectief op te leveren. Hun commerciële producten doen dit alles ook, evenals het ondersteunen van een gepersonaliseerde PRINCE2®, MSP® en om het even welke andere methodologie die u wilt verfijnen naar uw vereisten. Deze ondersteunen eveneens meerdere gebruikers en zijn standaard geïntegreerd met MS Office, Project en SharePoint.
pm4all is een geregistreerde partner van PROJECT in a box.Wie vertrouwd is met PRINCE2® en die hiervoor over geen ondersteunende tool beschikt, is zich wellicht bewust van de vereiste inspanningen voor het dagelijks management van projecten met deze methodiek.
P2ware Planner Suite, een krachtige plannings- en projectmanagement softwaretoepassing, elimineert dit struikelblok door het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en allesomvattende PRINCE2® planningsomgeving.
pm4all is een geregistreerde partner van P2ware Planner Suite.

Verkoopskanalen

Word een pm4all verkoopskanaal en geniet van verkoopscommisies voor elke training die u, voor zowel individuen als zakelijke klanten, boekt. pm4all is een PRINCE2®, MSP® en P3O® geaccrediteerde trainingsorganisatie (affiliate van Lagant Management Consultants), die in de Benelux zowel open inschrijvingen als in-company trainingen aanbiedt.
Biedt PRINCE2®, MSP® en P3O® trainingen van pm4all aan op uw website naar uw klanten.
Start vandaag met het verkopen van PRINCE2®, MSP® en P3O® trainingen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over samenwerkingen met pm4all, gelieve contact op te nemen:
Neem contact met ons op per telefoon: +32 (0)53 417113, +32 (0)473 705907 of +32 (0)476 902733

(*) Alle links en omleidingen naar andere websites worden geopend in een nieuw venster.